Peruutukset ja palautukset

Varausjaksosi ja oikeus peruuttaa tilaus

Vähittäiskaupan kuluttajana sinulla on 14 kalenteripäivää tuotteen fyysisen toimituksen jälkeisestä päivästä ilmoittamaan meille, että haluat palauttaa tuotteen. Sitten sinulla on vielä 14 kalenteripäivää siitä hetkestä, kun haluat palauttaa tuotteen tai toimittaa todistuksen palautuksesta, jos se on jo suoritettu. Sinun on maksettava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset. Kun tavarat palautetaan, maksu palautetaan alkuperäisellä maksutavalla (esim. Paypal Paypalille tai Bank to Bank). Jos tilaus on jo lähetetty, ota meihin välittömästi yhteyttä (koska voimme silti pystyä pysäyttämään toimituksen) tai lähetä tuote muuten takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tai Eurooppaan osoitteeseen saadaksesi täyden hyvityksen - mutta liitä mukaan tilaustietosi, jotta voimme prosessoida tämän nopeasti ja tehokkaasti. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua päivästä, jona olet saanut fyysisen hallussasi lopullisen tavaran (tai jonka olet hankkinut puolestasi joku muu kuin rahdinkuljettaja ja jonka olet ilmoittanut).

Palautusten käsittely

Hyvitämme ostajille aina 14 kalenteripäivän kuluessa, mutta yleensä paljon nopeammin, kun olemme saaneet palautetun tuotteen tai palautustodistuksen. Hyvitämme lähtevät postikulut alkuperäisillä kustannuksillasi, mutta emme palauta tavaroita (ellei lähetys lähetetty alun perin virheellisesti tai viallinen). Voimme pidättää hyvityksen, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai olet toimittanut todisteet tavaroiden lähettämisestä takaisin, kumpi tapahtuu aikaisemmin. Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jona ilmoitat meille peruutuksestasi tästä sopimuksesta meille. Määräaikaa noudatetaan, jos lähetät tavarat takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

Ei varastointimaksuja

Olet vastuussa vain tavaroiden vähentyneestä arvosta, joka johtuu muusta käsittelystä kuin mitä on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi. Jos aiot palauttaa käytetyn tuotteen (14 päivän määräajan jälkeen), lähetä sähköpostia osoitteeseen info@dermfix.eu keskustellaksemme, voimmeko auttaa, ja tässä tapauksessa joudumme ehkä veloittamaan uudelleenvarastointimaksun.

Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota yhteyttä:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, Itävalta
Sähköposti: info@dermfix.eu

Ilmoittakaa selvästi päätöksesi peruuttaa sopimus. Tämä lausunto voidaan tehdä postitse, faksilla tai sähköpostilla. Vahvistamme sitten peruutuksesi vastaanottamisen. 14 päivän peruutusmääräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät viestisi ennen peruuttamisen määräaikaa.


Esimerkkiteksti tiedoista, joita vaadimme peruutuksen käsittelemiseksi:

Lähetä:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, Itävalta
sähköposti: info@dermfix.eu

Minä / me [*] ilmoitamme täten, että minä / me [*] peruutamme seuraavien tavaroiden myyntisopimuksen:

Tilattu [*] / vastaanotettu [*]:

Kuluttajan (kuluttajien) nimi:

Kuluttajan (kuluttajien) osoite:

Kuluttajan (kuluttajien) allekirjoitus:
(vaaditaan vain, jos tämä lomake lähetetään paperilla).

Päivämäärä:

[*] Tarpeeton yliviivataan.




Poissulkemiset

Yllä olevat oikeudet eivät koske seuraavia sopimuksia:

• Tavaroiden toimittamista koskevat sopimukset, jotka tehdään kuluttajan toiveiden mukaan tai jotka on selkeästi räätälöity.

• Sopimukset sellaisten sinetöityjen tavaroiden toimittamisesta, jotka eivät sovellu palauttamiseen terveydensuojelun tai hygieniasyiden vuoksi ja jotka oli purettu toimituksen jälkeen.

• Yritysten väliset sopimukset, jotka eivät kuulu kuluttajalain piiriin.