Tietosuojasi ja tietosi

Dermfix Limited on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja keräämme vain riittävästi tietoja tilausten käsittelyn mahdollistamiseksi. Emme kerää sinusta arkaluonteisia tietoja ilman suostumustasi. Emme koskaan välitä tietojasi kenellekään muulle pyytämättä ensin lupaa. Meidän hallussa olevat tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Jos huomaat epätarkkuuksia hallussamme olevissa tiedoissa, poistamme tai korjaamme ne viipymättä. Henkilökohtaisia ​​tietoja, joita pidämme, pidetään turvallisesti sisäisten turvallisuusmenettelyjemme ja tuolloin voimassa olevien lakien mukaisesti. Tämä verkkosivusto on suunniteltu käyttämään selaimeesi tallennettuja "evästeitä". Tällä tavalla kerättyjä tietoja käytetään tunnistamaan sinut palvelimellemme ja tallentamaan tuotteita ostoskoriisi. Jos sinulla on kysyttävää / kommentteja yksityisyydestä tai haluat tarkistaa tai muuttaa hallussamme olevia tietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@dermfix.eu

Antamalla meille tietosi suostut siihen, että käytämme tietojasi yllä kuvatuilla tavoilla. Jos et kuitenkaan halua saada meiltä sähköpostiviestejä, ota yhteyttä osoitteeseen info@dermfix.eu ja me varmistamme, että tietueitamme muutetaan. Voit myös kirjautua omalle tilillesi verkkosivustolla milloin tahansa ja poistaa tai muuttaa siellä olevia tietoja. Alla on lisätietoja henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä verkkosivustoamme käytettäessä.

SSL-suojaus

Kun teet tilauksen tai käytät Dermfix-verkkokauppatiliäsi, huomaat, että verkkosivustomme on vahvistettu turvalliseksi Sectigo Ltd: n (https://www.sectigo.com) kautta. Käytämme laajennettua varmennesertifikaattia tarjoamaan todentamisen enimmäistason. Jos vierailet millä tahansa verkkosivuston sivulla https: // osoitteen alussa, saat lisätietoja sertifikaatista napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella osoiterivin lukkoa.

Nimetön tiedonkeruu

Voit vierailla verkkosivustollamme paljastamatta mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi, ja tässä tapauksessa mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi ei tallenneta. Palvelumme parantamiseksi katsomme vain nimettömiä tilastotietoja.

Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja käyttö

Keräämme henkilötietoja vain siinä määrin kuin sinä olet antanut, ja täyttämään ja käsittelemään tilauksesi (tai muut verkkosivustopyyntösi).

Mitä ovat evästeet?

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa sijoittaa tietokoneen kiintolevylle. Kun olet suostunut, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai ilmoittaa sinulle, kun vierailet tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeidesi, tykkäyksiesi ja tykkäyksiisi keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi. EU: n evästedirektiivin (ePrivacy) nojalla pyydämme suostumustasi evästeiden lataamiseen ja käyttöön tällä verkkosivustolla.

Käytämme liikennelokin evästeitä tunnistamaan käytettävät sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivujen liikenteestä ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöimään sitä asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston antamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut ovat sinulle hyödyllisiä ja mitkä et. Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai muihin sinuun liittyviin tietoihin, lukuun ottamatta tietoja, jotka päätät jakaa meille.

Alla olevassa taulukossa luetellaan keräämämme evästeet ja mitä tietoja ne tallentavat.

 
COOKIE-nimi COOKIE Kuvaus
GUEST-VIEW Antaa vieraiden tarkastella ja muokata tilauksiaan.
LOGIN_REDIRECT Säilyttää kohdesivun, jonka asiakas ladasi ennen kuin hänet ohjataan kirjautumaan.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Tallentaa käännetyn sisällön ostajan pyynnöstä.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Seuraa käännösten versiota paikallisessa tallennustilassa.
MAGE-CACHE-SESSID Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-STORAGE Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
PRODUCT_DATA_STORAGE Tallentaa äskettäin katsottuihin / verrattuihin tuotteisiin liittyvien tuotetietojen kokoonpanon.
RECENTLY_COMPARED_PRODUCT Tallentaa äskettäin verrattujen tuotteiden tuotetunnukset.
RECENTLY_COMPARED_PRODUCT_PREVIOUS Tallentaa aiemmin verrattujen tuotteiden tuotetunnukset helppoa navigointia varten.
RECENTLY_VIEWED_PRODUCT Tallentaa äskettäin katsottujen tuotteiden tuotetunnukset helppoa navigointia varten.
RECENTLY_VIEWED_PRODUCT_PREVIOUS Tallentaa äskettäin aiemmin katsottujen tuotteiden tuotetunnukset helppoa navigointia varten.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki ostoskorisi ja katseluhistorian tietoihin, jos olet kysynyt sivustolta.
STF Tiedot tuotteista, jotka olet lähettänyt ystäville.
X-MAGENTO-VARY Kokoonpanoasetus, joka parantaa suorituskykyä, kun käytetään staattisen lakan välimuistia.
AMZ_AUTH_ERR Käytetään, jos sisäänkirjautuminen Amazonilla on käytössä.
AMZ_AUTH_LOGOUT Käytetään, jos sisäänkirjautuminen Amazonilla on käytössä.
FORM_KEY tallentaa satunnaisesti luodun avaimen, jota käytetään väärennettyjen pyyntöjen estämiseen.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki ostoskorisi ja katseluhistoriasi tietoihin, jos olet pyytänyt tätä.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Lisää satunnaisen, yksilöllisen numeron ja ajan asiakkaan sisältöä sisältäville sivuille.
SECTION_DATA_IDS Tallentaa asiakaskohtaisia ​​tietoja, jotka liittyvät ostajan käynnistämiin toimiin, kuten toivelistan näyttäminen, kassatiedot jne.
STORE Valitsemasi myymälänäkymä tai kieli.
PHPSESSID Istunnon tunnuksesi palvelimella.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Ilmaisee, saiko asiakas käyttää evästeitä.
_utma Google Analytics käyttää yksilöivien ja palaavien kävijöiden tunnistamiseen. Sitä käytetään useimmissa sivustoissa, eikä se seuraa tai tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Sen voimassaolo päättyy 2 vuoden kuluttua.
_utmb jota Google-analytiikka käyttää kävijäsivun yleiseen seurantaan. Sitä käytetään useimmissa sivustoissa, eikä se seuraa tai tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Se vanhenee 30 minuutin kuluttua.
_utmc Google Analytics käyttää yksilöivien ja palaavien kävijöiden tunnistamiseen. Sitä käytetään useimmissa sivustoissa, eikä se seuraa tai tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Eväste tyhjennetään, kun selain on suljettu.
_utmt Määrittää uudet istunnot / vierailut. Tämä eväste luodaan, kun JavaScript-kirjasto suoritetaan eikä olemassa olevaa __utmb-evästettä ole. Eväste päivitetään aina, kun tietoja lähetetään Google Analyticsille.
_utmv Tallentaa kävijätason mukautettuja muuttujatietoja. Tämä eväste luodaan, kun kehittäjä käyttää _setCustomVar-menetelmää vierailijatason mukautetun muuttujan kanssa. Tämä eväste päivitetään aina, kun tietoja lähetetään Google Analyticsille.
_utmz Google Analytics käyttää lähdekäyntien (eli mistä käyttäjä on tullut, kuten hakukoneen tulos tai suora linkki) seuraamiseen. Sitä käytetään useimmissa sivustoissa, eikä se seuraa tai tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Sen voimassaolo päättyy 6 kuukauden kuluttua.


Google Analyticsin verkkoanalyysi

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, joka on Internet-analyysipalvelu Google Inc. Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin. Tiedot, jotka evästeet keräävät verkkosivustosi käytöstä, lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Jos tällä verkkosivustolla aktivoidaan IP-nimettömyys, Google katkaisee IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolina olevissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko osoite lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja katkaistaan ​​siellä. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta verkkosivuston käytön arvioimiseksi, raporttien laatimiseksi verkkosivuston toiminnasta ja verkkosivuston ylläpitäjälle muiden verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseksi. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta Google Analyticsin yhteydessä ei liitetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti. haluamme kuitenkin huomauttaa, että et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti.

Voit myös estää evästeiden tuottaman ja verkkosivuston (mukaan lukien IP-osoitteesi) Google-käyttöön liittyvän tiedon keräämisen sekä näiden tietojen käsittelyn Googlessa lataamalla ja asentamalla käytettävissä olevan selainlaajennuksen. seuraavien kautta: link

Sosiaalisten laajennusten käyttö Facebookista, Google+: sta ja Twitteristä

Tämä sivusto käyttää sosiaalisia laajennuksia ("laajennuksia") sosiaalisista verkostoista Facebook, Google+ ja Twitter. Näitä palveluja tarjoavat yritykset Facebook Inc., Google Inc. ja Twitter Inc. (”tarjoajat”).


Facebookia ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Täältä löydät yleiskatsauksen Facebook-laajennuksista ja miltä ne näyttävät
: Facebook plugins
Google+: ta ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Täältä löydät yleiskatsauksen Google-laajennuksista ja miltä ne näyttävät: Google plugins
Twitteriä ylläpitää Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103. Löydät yleiskatsauksen Twitter-painikkeista ja miltä ne näyttävät: Twitter buttons

Jos olet kirjautunut johonkin näistä sosiaalisista verkostoista, palveluntarjoajat voivat kohdistaa vierailusi verkkosivustollemme välittömästi Facebook- tai Google+ -profiilisi. Kun olet vuorovaikutuksessa laajennusten kanssa, kuten painamalla Tykkää-, +1- tai Tweet-painiketta, vastaavat tiedot siirretään myös suoraan palveluntarjoajille kuuluvalle palvelimelle, jonne ne tallennetaan. Tiedot julkaistaan ​​myös sosiaalisessa verkostossa tai Twitter-tililläsi, jossa ne näytetään kontakteillesi. Jos haluat tietoja palveluntarjoajien keräämän tiedon tarkoituksesta ja laajuudesta, heidän jatkokäsittelystä ja käytöstä, vastaavista oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista yksityisyyden suojaamiseksi, tutustu palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöihin.

Facebook data protection policy
Google data protection policy
Twitter data protection policy

Jos et halua Googlen, Facebookin tai Twitterin jakavan verkkosivustomme kautta kerättyjä tietoja suoraan profiilillesi kyseisessä palvelussa, sinun on kirjauduttava ulos kyseisestä palvelusta ennen laajennusten aktivointia. Voit myös estää täysin yksittäisten laajennusten lataamisen selaimen lisäosien avulla, esim. Facebook-laajennukset voidaan estää käyttämällä Facebook Blocker.

Google Adwords -konversioseuranta?

Kun rekisteröidyt jäseneksi ja lähetät tilauksen onnistuneesti, pääset tilauksen vahvistussivulle. Tämä sivu on yhdistetty Google AdWords -verkkomainontaohjelmaan, joka on Google Inc.:n tuote (www.google.com). Google käyttää evästeitä, jotta yritykset, jotka maksavat Googlelle mainosten näyttämisestä, voivat selvittää, kuinka moni mainosta napsauttava henkilö ostaa tuotteensa myöhemmin (tulosseuranta). Konversioseurannan eväste sijoitetaan selaimeesi vain, jos napsautat Googlen näyttämää mainosta, jonka suhteen mainostaja on valinnut tulosseurannan. Evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua, eivätkä ne sisällä tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Jos vierailet Trusted Shops -sivuston tilauksen vahvistussivulla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, Google ja mainostaja pystyvät havaitsemaan tosiasian, että napsautit mainosta ja sinut ohjataan tälle sivulle. Jokainen mainostaja saa erilaisen evästeen. Siksi evästeitä ei voida seurata mainostajien verkkosivustoilla. Jos haluat poistaa evästeet käytöstä tulosseurantaa varten, voit asettaa selaimesi niin, että verkkotunnuksen “googleadservices.com” evästeet estetään.

Linkit muille verkkosivustoille?

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kun kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole minkäänlaista valtaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vierailemalla tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisia ​​sivustoja säännellä tällä tietosuojaselosteella. Sinun on oltava varovainen ja tarkasteltava kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojalausuntoa.

Voinko hallita henkilökohtaisia ​​tietojani?

Voit halutessasi rajoittaa, muuttaa tai poistaa kaikkia Dermfix Ltd: n hallussa olevia henkilötietojasi ottamalla meihin yhteyttä seuraavaan osoitteeseen: Dermfix Limited, Lagerlechfelder Str. 40, 86836 Untermeitingen, Saksa

tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@dermfix.eu

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaasi tai laki vaatii niin.

Voit pyytää yksityiskohtia henkilötiedoistamme, joita pidämme sinusta vuoden 1998 tietosuojalain nojalla. Pieni maksu. Jos haluat kopion hallussasi olevista tiedoista, kirjoita:
Dermfix Limited, Lagerlechfelder Str. 40, 86836 Untermeitingen, Saksa.

Jos uskot, että pidämme sinussa kaikkia tietoja virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Korjaamme kaikki virheellisiksi todetut tiedot nopeasti.

Tietojen käyttö sähköpostiuutiskirjeessä

Rekisteröitymällä uutiskirjeeseemme käytämme antamiasi tietoja lähettämään sinulle sähköpostiuutiskirjeemme ajoittain. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa. Linkki tilauksen peruuttamiseen sisältyy jokaiseen lähetettävään uutiskirjeeseen.

Tiedot, joita käytetään sähköpostimainontaan ilman uutiskirjettä ja oikeutta vastustaa

Kun saamme sähköpostiosoitteesi tavaroiden tai palvelujen myynnin yhteydessä, etkä ole vastustanut, pidätämme oikeuden ilmoittaa sinulle sähköpostitse päivityksistä tai vastaavista tuotteista, kuten jo ostetuista. Voit milloin tahansa vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä sähköpostitse osoitteeseen info@dermfix.eu

Viimeksi päivitetty: 08.11.2020